Annons:
Etiketthelsegevinster
Läst 1295 ggr
Tallullah
2011-05-09 16:59

Frossne bær og grønnsaker.

Er det noen som vet hvor mye vitaminer som går tapt ved frysing av bær og grønnsaker?

Annons:
Zepp
2011-05-10 22:12
#1

Inte så mycket, om du snabbfryser dem, helst styckfrysning.

Det är snarare som så att man bibehåller näringen längre om man fryser dem.

Annars skulle de förbruka sin egen näring, och skrumpna ihop.

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Farwuq
2011-05-11 21:29
#2

Hur är det med torkning? Är det en bra metod?

Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland

Zepp
2011-05-11 21:40
#3

Torkning är annolunda då flera vitaminer är vattenburna.

Vissa saker lämpar sig bättre för torkning, typ svamp och kött.

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Upp till toppen
Annons: