Sesong for julebord
Nå nærmer seg julebord med stromskritt. Gleder dere til å spise masse, eller?
Altså … jeg spiser jo jule- og påskemat hele året, jeg, men jeg må jo bare få spist norsk julebord en gang til før jeg dør. Pinnekjøtt og ribbe er jo en gave fra himmelen, men slike ting finner en ikke i Sverige.
raphanus
sajtvärd på Språk iFokus
medarbeider på Karbohydrater iFokus
I følge Annika Dahlqvist er juleribba medisin! Dette passer oss helt utmerket!
Artikkel i Dagbladet 12.11.2010
Lic. kostrådgiver i LCHF
#2 - Jeg veit! I 1998 jobbet jeg i en veikro som hadde julebord. Jeg visste ikke da hva LCHF er. Vi fikk lov til å spise alt som vi bar inn tilbake i kjøkkenet om kvelden, for det kunne vi likevel ikke servere dagen etter. Jeg spiste ribbe og pinnekjøtt i søkk og kav, og hadde litt dårlig samvittighet fordi jeg trudde det var usunt. Men … jeg har aldri vært så slank som den jula!
raphanus
sajtvärd på Språk iFokus
medarbeider på Karbohydrater iFokus
Jeg spiste ribber til middag i går.
Denne helg er jeg invitert til rakfiskmiddag!
Lic. kostrådgiver i LCHF
#4 - Rakfisk har jeg faktisk aldri smakt, men liker surströmming veldig godt, og særlig at det også er mat som passer som LCHF. Du må fortelle etterpå hvordan du likte det.
raphanus
sajtvärd på Språk iFokus
medarbeider på Karbohydrater iFokus
Rakfisk er egentelig så gott at man kan spise det hver eneste dag, men det er vel risk for at man kan bli lei.
Rød løk og rømme er gott til, det da fisken smaker,åsså akkevit og da er kvelden redda:)
For meg blir det mye kjøttboller og skinke. Pinnekjøtt kan være veldig gått eller helt grusomt.
Rakfisk er nydelig! Jeg fikk den servert med røbeter, lite smør, løk og rømme.
Lic. kostrådgiver i LCHF
#8 - Hvor sender jeg regninga hen? Jeg siklet akkurat på tastaturet.
raphanus
sajtvärd på Språk iFokus
medarbeider på Karbohydrater iFokus
Jeg spiser ikke julemat før julaften, ellers bli jeg lei.