LCHF-pizza
Bunn:
120 g cream cheese (type Filadelfia)
4 små egg (ca 58g/stk)
2-4 ss Fiberhusk
1,8 dl kremfløte
0,6 dl Parmesanost
1 ss oregano eller basilikum
4,8 dl revet ost (hvitost, Norwegia)
Tomatsaus:
1 boks knuste tomater
I løk
3 ss tomatpure
Krydder: hvitløk, basilikum, oregano
1 buljongterning
Skal kokes minimum 30 minutter
Fyll:
100-200gr skinke
1 paprika
400 gr reker
2,4 dl revet Mozzarellaost
(Fyllet kan varieres etter hva du liker)
Gjør slik:
Begynn med bunnen: Visp sammen kremost og egg. Tilsett deretter kremfløte og parmesanost og visp godt sammen. Tilsett resten av ingrediensene.
Kle en langpanne med bakepapir og smør bunnen jevnt utover . Stekes på 175 grader i 10 minutter.
Øk temperaturen til 200 grader mens du legger på tomatsaus og fyll . Stekes på 200 grader i 10 minutter.
La Pizzaen avkjøles noen minutter før servering.
Jeg ble så glad når jeg kom over denne!
Hva er fiberhusk?
#2 - Her er mere info om fiberhusk!
raphanus
sajtvärd på Språk iFokus
medarbeider på Karbohydrater iFokus