Annons:
Etikettaktuelle-foredrag
Läst 970 ggr
maax
1/12/11, 10:36 AM

Forelesning; Fritt Ord om MAT i Stange bibliotek

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

 I januar kommer Stange bibliotek med en kveld omkring et tema som vil interessere mange - nemlig MAT. 

Hva er mat? Er det drivstoff eller nytelse? Er det riktig å si "Din mat skal være din medisin"? Og blir du hva du spiser? Trenger vi industrimat? Hva med vår fråtsing (og våre spiseforstyrrelser) i kontrast til en sultende verden?

Altfor mange spørsmål å besvare på en kveld - men kanskje vi kan starte noen tankeprosesser?

 Vi har engasjert Sofie Hexeberg, lege og forfatter av "Frisk med lavkarbo - nytt liv med riktig mat" som en av to innledere. "Lavkarbo"-trenden er forholdsvis ny i ernæringskretser, men mange mener å ha forbedret sin helse ved å kutte ned på karbohydratene.

 Den andre innlederen er Torgrim Eggen, forfatter og gourmet. Mange har lest hans romaner, noen har sikkert sett ham i sving ved grytene på TV, men han har også skrevet en nydelig bok om mat: "Farlig godt - fortellinger om verdens beste råvarer". 

Disse to, pluss "samtaleleder" Jonas Kippersund, vil involvere publikum i en forhåpentligvis spennende samtale. I tillegg vil det bli anledning til smaksprøver på lokal mat.

Lic. kostrådgiver i LCHF

Annons:
karianne1
1/18/11, 9:02 PM
#1

Veldig lyst! Jeg hoper at mange kommer.

Upp till toppen
Annons: