Coleslaw
Coleslaw er en amerikansk hodekåssalat og det tar bare noen minutter å lage denne retten.
Ingredienser
300 g hodekål
0,5 dl majones
0,5 dl crème fraîche
1 ss sitronsaft
salt og pepper
Fremgangsmåre
Finsnitt kålen. Bland majones og creme fraiche sammen med sitronsaft, salt og pepper. Oppbevar den i kjøleskapet i minst 30 minutter før servering. Perfekt til grillmat.
Lic. kostrådgiver i LCHF
Coleslaw må vara gott, men jag nyttjar hellre surkål.
Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland
Lager du surkål selv eller kjøper du ferdig? Oppskrift, kanskje?
Lic. kostrådgiver i LCHF
Jag köper den allt som oftast. Det är den polska versionen som jag tycker bäst om.
Jag och min (litauiska) fru har gjort surkål någon gång men det är mer arbete än det smakar.
Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland
Melkesyregjæret surkål er en eldgammel tradisjon til å konservere matvarer. Min mor lagde surkål da jeg var barn men jeg har ikke prøvd selv. Surkålen innholder sk. probiotiske bakteriekulturene som oppstår under gjæringen.
Her er oppskrift/framgangsmåte:
Lic. kostrådgiver i LCHF
Jo, det står helt klart. Det är både nyttig och god mat.
Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland