Annons:
Etikettmat-oppskrifter-på-ost-og-sauser
Läst 1162 ggr
maax
2/2/11, 6:55 PM

Coleslaw

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Coleslaw er en amerikansk hodekåssalat og det tar bare noen minutter å lage denne retten.

Ingredienser

300 g hodekål
0,5 dl majones
0,5 dl crème fraîche
1 ss sitronsaft
salt og pepper

Fremgangsmåre

Finsnitt kålen. Bland majones og creme fraiche sammen med sitronsaft, salt og pepper. Oppbevar den i kjøleskapet i minst 30 minutter før servering. Perfekt til grillmat.

Lic. kostrådgiver i LCHF

Annons:
Farwuq
2/9/11, 6:16 PM
#1

Coleslaw må vara gott, men jag nyttjar hellre surkål.

Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland

maax
2/10/11, 9:22 AM
#2

Lager du surkål selv eller kjøper du ferdig? Oppskrift, kanskje?

Lic. kostrådgiver i LCHF

Farwuq
2/10/11, 9:54 AM
#3

Jag köper den allt som oftast. Det är den polska versionen som jag tycker bäst om.

Jag och min (litauiska) fru har gjort surkål någon gång men det är mer arbete än det smakar.

Flört

Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland

maax
2/10/11, 12:32 PM
#4

Melkesyregjæret surkål er en eldgammel tradisjon til å konservere matvarer. Min mor lagde surkål da jeg var barn men jeg har ikke prøvd selv. Surkålen innholder sk. probiotiske bakteriekulturene som oppstår under gjæringen.

Her er oppskrift/framgangsmåte:

Lic. kostrådgiver i LCHF

Farwuq
2/10/11, 1:10 PM
#5

Jo, det står helt klart. Det är både nyttig och god mat.

Glad

Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland

Upp till toppen
Annons: