Mat - oppskrifter på ost og sauser

Coleslaw

2011-02-02 18:55 #0 av: maax

Coleslaw er en amerikansk hodekåssalat og det tar bare noen minutter å lage denne retten.

Ingredienser

300 g hodekål
0,5 dl majones
0,5 dl crème fraîche
1 ss sitronsaft
salt og pepper


Fremgangsmåre

Finsnitt kålen. Bland majones og creme fraiche sammen med sitronsaft, salt og pepper. Oppbevar den i kjøleskapet i minst 30 minutter før servering. Perfekt til grillmat.

 

Lic. kostrådgiver i LCHF

Anmäl
2011-02-09 18:16 #1 av: Farwuq

Coleslaw må vara gott, men jag nyttjar hellre surkål.

 

Corruptissima re publica plurimae leges.
Värd för Astrologi & Psykologi iFokus.
Medarb. Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland.

Ge mig snabelat NU!

Anmäl
2011-02-10 09:22 #2 av: maax

Lager du surkål selv eller kjøper du ferdig? Oppskrift, kanskje?

Lic. kostrådgiver i LCHF

Anmäl
2011-02-10 09:54 #3 av: Farwuq

Jag köper den allt som oftast. Det är den polska versionen som jag tycker bäst om.

Jag och min (litauiska) fru har gjort surkål någon gång men det är mer arbete än det smakar.

Flört

Corruptissima re publica plurimae leges.
Värd för Astrologi & Psykologi iFokus.
Medarb. Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland.

Ge mig snabelat NU!

Anmäl
2011-02-10 12:32 #4 av: maax

Melkesyregjæret surkål er en eldgammel tradisjon til å konservere matvarer. Min mor lagde surkål da jeg var barn men jeg har ikke prøvd selv. Surkålen innholder sk. probiotiske bakteriekulturene som oppstår under gjæringen.

 

 

 

Her er oppskrift/framgangsmåte:

 

 

Lic. kostrådgiver i LCHF

Anmäl
2011-02-10 13:10 #5 av: Farwuq

Jo, det står helt klart. Det är både nyttig och god mat.

Glad

Corruptissima re publica plurimae leges.
Värd för Astrologi & Psykologi iFokus.
Medarb. Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland.

Ge mig snabelat NU!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.