Annons:
Etikettmat-oppskrifter-på-kaker-og-desserter
Läst 1010 ggr
maax
2011-02-14 16:42

Safran-sjokoladepai

Paiskal :
200 g revet kokos

100g usaltet smør
2 egg
0,5 gr safran
EV vaniljepulver
 
Kjør kokosen i blender. Smelt smør og tilsett safran og evt. vaniljepulver. Rør i kokosmel men la det trekke en stund. Pisk eggene og bland i. Trykk deige flat i formen. Stekes i ovn 200 g for 15 min.La det avkjøle.
 
Sjokoladekrem:

200 g mørk sjokolade
1,5 dl kremfløte
2 eggeplommer
30 g usaltet smør
 
Del sjokoladen i biter. Varm fløten til kokepunktet, hell over sjokoladen. Rør inn eggeplommer en etter en. Legg i smør, delt opp i små terninger. Spre over paibunnen og la den avkjøles i noen timer.

Nyt med pisket krem!

Lic. kostrådgiver i LCHF

Annons:
Upp till toppen
Annons: