Mat - oppskrifter på brød

LCHF-pizza

2010-10-21 22:19 #0 av: anla

 

 

Bunn:
120 g cream cheese (type Filadelfia)

4 små egg (ca 58g/stk)

2-4 ss Fiberhusk
1,8 dl kremfløte
0,6 dl Parmesanost
1 ss oregano eller basilikum
4,8 dl revet ost (hvitost, Norwegia)

Tomatsaus:
1 boks knuste tomater

I løk

3 ss tomatpure
Krydder: hvitløk, basilikum, oregano
1 buljongterning
Skal kokes minimum 30 minutter

Fyll:
100-200gr skinke
1 paprika

400 gr reker
2,4 dl revet Mozzarellaost

(Fyllet kan varieres etter hva du liker)

Gjør slik:
Begynn med bunnen: Visp sammen  kremost og egg. Tilsett deretter kremfløte og parmesanost og visp godt sammen. Tilsett resten av ingrediensene.

Kle en langpanne med bakepapir og smør bunnen jevnt utover . Stekes på 175 grader i 10 minutter.

Øk temperaturen til 200 grader mens du legger på tomatsaus og fyll . Stekes på 200 grader i 10 minutter.

La Pizzaen avkjøles noen minutter før servering.

Anmäl
2010-12-12 12:15 #1 av: karianne1

Jeg ble så glad når jeg kom over denne!

Hva er fiberhusk?

Anmäl
2010-12-12 12:35 #2 av: raphanus

#2 - Her er mere info om fiberhusk!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.