Annons:
Etikettmat-oppskrifter-på-br-d
Läst 1170 ggr
raphanus
2010-12-12 14:19

LCHF-pizza 2

Bunn:
2,5 dl koket revet blomkål
1 egg
2,5 dl revet mozzarella-ost (eller annen ost, f.eks. gouda)
1/2 ts fennikel
1 ts oregano
1 ts persille
Pizzasaus
Fyll (hvis det inneholder kjøtt, må det ikke være rått)

Kok blomkål i små buketter til de har passe tyggemotstand. Skyll av blomkålen i kaldt vann og riv den fint

Varm ovnen til 230°C.

Bland sammen blomkålen, egget og mozzarellaen i en bolle. Trykk ut røren jevnt til en rund form på et bakepapir i en langpanne. Dryss over fennikel, persille og oregano.

Steik pizzaen i 230 grader i 12-15 min (15-20 for dobbel sats)

Ta panna ut av ovnen. Legg så på saus, fyll og ost på bunnen. Grill pizzaen på høy varme til osten er smeltet.

Annons:
maax
2010-12-12 14:49
#1

Flott!

Jeg skal lage direkte! Har alle ingrediensene hjemme. Hvordan blir bunnkonsistensen?

Lic. kostrådgiver i LCHF

raphanus
2010-12-12 14:54
#2

#1 - Røren holder sammen fint og minner om alminnelig pizzabunn. Hvis du ønsker en sprø bunn, så trykk ut røren tynt.

maax
2010-12-12 18:37
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#3

Slik ble min pizza2!

Lic. kostrådgiver i LCHF

raphanus
2010-12-12 20:10
#4

Javel! Smakte den?

maax
2010-12-12 20:27
#5

Veldig bra smak! Tok lite ekstra hvitløk. Jeg tror at jeg hadde for mye blomkål i bunnen (lite løs), som dessuten ble kokt for lenge.

Lic. kostrådgiver i LCHF

Upp till toppen
Annons: