2011-01-08 16:17 #0 av: anla

Jeg kjøpte helsemagasinet VOF og prøvde 2 oppskrifer derfra:

Frokost:

Sjampisbacon

125 g bacon, 100 g sjampinjong, 15 g meierismør eller kokosfett, svart pepper.

Kutt bacaon og sjampinjong i mindre biter, steik på steikempanne med lite fett. Fyll deretter store sjamphatter med bacon/sjamp. Strø evt. litt ost. Steik i ovn på 175 grader i 5-10 minutter.

 

Middag:


Oksefilet m/geitost

100 g entrecote, salt og pepper, 25 g hvit geitost i skiver, 100g blomkål, 25 g meierismør

Ha salt og pepper på kjøttet og steik det raskt på begge sider i steikepanne. Legg deretter kjøttet i ildfast form og legg geitostskiver over. Kok blomkålen mør og kjør til mos i blender sammen med smør. Krydde med salt og pepper. Serveres med bearnessaus.

Beklager, ingen bilder :-(