Annons:
Etikettmat-oppskrifter-på-kj-tt
Läst 2246 ggr
maax
2011-01-31 21:11

Kyllinggrateng

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Ingredienser

4 kyllingbryst fileter
smør, til å steke i
1 tomat
Fersk basilikum
3 ss Dijon sennep (eller mer hvis du vil)
2 dl kremfløte
2 fedd hvitløk
2 dl rømme
salt og pepper
2 dl revet ost

Fremgangsmåte

1. Stek kyllingfilet i smør slik at de får en fin overflate. Smør en ildfast form og legg i filetene og tomatskivene.

2. Bland dijon sennep inn fløten og klem hvitløk. Bland med rømme salt og pepper. Hell over kyllingen og dryss med ost og basilikum. Stekes i ovnen ved 200 grader ca. 40 minutter

Server gjerne med salat

Lic. kostrådgiver i LCHF

Annons:
Jorunn
2011-02-27 19:08
#1

Hei

Denne gryta var god. Tror det var sennepen som gjorde den litt spesielle smaken.  Kommer til å lage denne flere ganger.

Jorunn

basse85
2011-02-28 18:20
#2

Jeg har også prøvd den men hadde ingen fransk sennep hjemme, tok Iduns.

Farwuq
2011-03-03 19:27
#3

Jag brukar laga något liknande, det blir jättegott.

Flört

Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland

Upp till toppen
Annons: