Mat - oppskrifter på kjøtt

Kyllinggrateng

2011-01-31 21:11 #0 av: maax

Ingredienser


4 kyllingbryst fileter
smør, til å steke i
1 tomat
Fersk basilikum
3 ss Dijon sennep (eller mer hvis du vil)
2 dl kremfløte
2 fedd hvitløk
2 dl rømme
salt og pepper
2 dl revet ost

Fremgangsmåte

1. Stek kyllingfilet i smør slik at de får en fin overflate. Smør en ildfast form og legg i filetene og tomatskivene.

2. Bland dijon sennep inn fløten og klem hvitløk. Bland med rømme salt og pepper. Hell over kyllingen og dryss med ost og basilikum. Stekes i ovnen ved 200 grader ca. 40 minutter

Server gjerne med salat

 

Lic. kostrådgiver i LCHF

Anmäl
2011-02-27 19:08 #1 av: Jorunn

Hei

Denne gryta var god. Tror det var sennepen som gjorde den litt spesielle smaken.  Kommer til å lage denne flere ganger.

Jorunn

Anmäl
2011-02-28 18:20 #2 av: basse85

Jeg har også prøvd den men hadde ingen fransk sennep hjemme, tok Iduns.

Anmäl
2011-03-03 19:27 #3 av: Farwuq

Jag brukar laga något liknande, det blir jättegott.

Flört

Corruptissima re publica plurimae leges.
Värd för Astrologi iFokus. Medarb. Astronomi, Existens, Filosofi och Finland.

Ge mig snabelat NU!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.