2011-02-28 21:05 #0 av: maax

Ingredienser

600 gr breiflabbfileter i stykker
25 gr smør
2 ss sitronsaft
2 gulrøtter i tynne skiver
Saft av to blodgrapefrukt
4 ss kremfløte
1dl fiskebuljong
1 blodgrapefrukt, skåret i tynne skiver

Fremgangsmåte

Smelt halvparten av smøret i en stekepanne. Drypp sitronsaft over fisken, krydre medsalt og pepper og legg den i gryten. Stek i middels varme i 2-3 minutter på hver side.
Smelt resten av smøret i en kasserolle. Legg i gulrøtter og kok dem på svak varme i 10 minutter. Rør ofte. Rør i grapefruktsaft, fløte, fiskebuljong og la det syde 5 minutter. Hell blandingen i en mikser. Krydd med salt og pepper. Legg over saus på breiflabb og pynt med grapefruktskiver.